ADÜ Menü
ADü LOGİN

Adnan Menderes Üniversitesi
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ADÜ Haber Arşivi

Söke MYO Aşçılık Programından Bir Şampiyonluk Daha

Afyon'da 8-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘3. Afyon Ulusal 7 Bölge 7 Lezzet Aşçılık Yarışması’nın bu yılki konsepti şifalı yiyecek ve içeceklerdi...

Afyon'da 8-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘3. Afyon Ulusal 7 Bölge 7 Lezzet Aşçılık Yarışması’nın bu yılki konsepti şifalı yiyecek ve içeceklerdi.
3 kategoride gerçekleştirilen yarışmaya, Söke Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Ekibi, Öğr. Gör. Emrah Köksal Sezgin koordinatörlüğünde, 3 dalda katılım sağladı.
Girmiş olduğu 3 kategoriden; 2 şampiyonluk ve 1 ikincilik çıkaran ekibimiz Üniversitemize 3 Kupa, 4 Altın ve 2 Gümüş madalya kazandırdı.
Katıldığı her yarışmadan şampiyonluklarla dönen ekibimizi kutluyor ve başarılar diliyoruz.  


13.11.2014 14:55:24